Barion Pixel

Rólunk

„Az ősi gesztus, birtokba venni a világot, a gyerekekben változatlanul él. Ebben segít a mese. Ezt a vágyat beteljesíteni.” (Csukás István)
 
A Betűrengeteg Webáruház csodabirodalom! Az égen mesék cikáznak, a fákról szédületes történetek csüngenek, a fűben hihetetlen kalandokat rejtő históriák tanyáznak. Ezer és ezer hős éli mindennapjait ebben a pagonyban. Aki ide betér, mindig visszavágyik. A betűrengeteg nem csak elvarázsol! Minőségi portékáival észrevétlenül, szórakoztatva tanít, bevonva, magával ragadva kis barátait, olvasóit.
 
A Betűrengeteg Kiadó célja a szülők és gyermekek közötti tartalmas és igényes időtöltés, közös, hangulatos kikapcsolódások, a gyermek fejlődésének segítése. Kiadványainkat gondos tervezéssel, szülők, gyermekek és tapasztalt tanárok bevonásával készítjük, maximálisan odafigyelve az igényekre. 
fejlesztő füzet gyerekeknek
A Betűrengetegnek Ön nem csak látogatója, hanem mágusa is lehet – gyarapítva a liget kincseit! Nem számít, hogy kezdő, a tehetség a fontos! Akár író, akár illusztrátor, szeretettel, kíváncsian várjuk! A Betűrengeteg azonban nem csak a mesék számára jelent otthont! Helye van mindazon alkotásoknak, melyek hozzájárulnak a színvonalas szórakoztatáshoz.
Számítunk Önre abban az esetben is, ha támogatóként kíván a Betűrengeteg polgára lenni. Tegyen egy lépést!
Hopp, már itt is van? Szeretettel köszöntjük.

5000 Ft. feletti rendelés esetén:

10% kedvezményt ÉS AJÁNDÉK háztartási naplót adunk!

Használd a kuponkódot rendelés leadása előtt:
AJANDEK10