Barion Pixel

Szórakoztató és tanulságos füzetek
a mikulás csomagban?

Melyik gyerek nem várja a Mikulást? A csoki és cukor  /virgács? :)…/ mellé elférne még valami hasznos és izgalmas?

Hód Karcsi kalandjai

A Hód Karcsi sorozat egy játékos, fejlesztő füzet család, ami a szórakozás mellett megtanítja neki az együttélés szabályait – és segít, hogy jókat beszélgessetek!

Az első 5 kötet ára ingyenes szállítással csak 3450 Ft!

gyereknevelés sikerélmény

Mese + színezés = élmény

A füzetek egymásra épülnek, de külön-külön is olvashatók, minden mese egy kerek kis egész. Felolvashatók esti meseként, vagy a kisiskolások maguk is elmélyedhetnek benne.

gyereknevelés sikerélmény

Óvónők, szülők bevonásával készült

A Hód Karcsi sorozatot óvónők, szülők, gyermekek bevonásával készítettük, maximálisan odafigyelve az igényekre. Több hónapos előkészület és tesztelés eredménye, és már készül a következő 5 rész is!

gyereknevelés sikerélmény

Azonnali beszédtéma a gyermeknek

A HÓD KARCSI könyvsorozat valós, életszerű problémaköröket dolgoznak fel, párhuzamba állítva a főszereplő gyermekekkel megtörtént eseményeket Hód Karcsi tanulságos élethelyzeteivel. Lesz miről beszélgetni!

környezetbarát ikon

Prémium, környezetbarát minőség​

A füzetek újrahasznosított, hófehér papírral készülnek, lekerekített sarkokkal, cseppálló borítóval, hogy a csemeték bátran használhassák.​

ajándék mikulásra

ho ho ho!

Olvasd fel gyermekednek és beszélgessetek jó ízűeket! Ismerd meg Őt, mert vágyik rá!

Most ingyenesen házhoz szállítással!

Ahhoz, hogy Mikulásra biztosan megérkezzenek a füzetek, javasoljuk, hogy nov. 25-ig küldd el megrendelésedet!

Rendelés leadható még...

nap
óra
perc
másodperc

Különleges ajánlat

A Hód Karcsi füzetcsomag első 5 kötetének ára ingyenes szállítással csak 3450 Ft!

 

A csomag tartalma:

  • Nőj nagyra! Miért nyaggat anyu állandóan a kézmosással meg a fogmosással? Miért kell időben lefeküdni? Egyáltalán, miért van a felnőtteknek ilyen sok szabálya? Gyerekként nehéz megérteni ezeket a dolgokat: Hód Karcsi segítségével a dolgok értelmet nyernek, és a szülőknek is könnyebb dolguk lesz.
  • Legyél te is hős! -Mi a teendő, ha valaki bajba kerül? Senki nem akarja megijeszteni (és halálra untatni) a gyermekét azzal, hogy balesetvédelmi és tűzvédelmi oktatást tart neki esténként, pedig fontos, hogy a gyerkőc tudja, mi a teendő. Hód Karcsi segít ebben: ebben a kötetben két, mindennapi vészhelyzet megoldását tanítja meg játékosan, szórakozva.
  • Jóból is megárt a sok -A te gyermeked is falánk néha? Te is hiába szajkózod, hogy ne egye tele magát édességgel? A legjobbakkal is előfordul, hogy képtelenek ellenállni a finomságoknak, de az okos gyerkőc más kárán tanul.
  • Varázsszavak -Kérem! Köszönöm! – mindannyian tudjuk, hogy ezek a szavak varázserővel bírnak, a gyerekeknek valahogy mégsem akarózik használni. Szülőként pedig te érzed magad kellemetlenül, hogy milyen udvariatlan a lurkó! De mit szólnál hozzá, ha ezentúl magától is használná ezeket a varázsigéket…?
  • A barátság fontos – Egyedül lenni nem jó, barátkozni viszont nem mindig könnyű. Mi történik akkor, ha megbántjuk a másikat, hogyan engeszteljük ki, hogyan alakítsunk ki jó barátságokat?

Olvasóink véleménye

5000 Ft. feletti rendelés esetén:

10% kedvezményt ÉS AJÁNDÉK háztartási naplót adunk!

Használd a kuponkódot rendelés leadása előtt:
AJANDEK10