ÚJ TERMÉK! | Auto memory akár 20% kedvezménnyel!

Hód Karcsi letöltés

Varázsolj te is csillogást kicsi szíved szemébe!

Töltsd le most ingyenesen a Hód Karcsi Kalandjai sorozat 1. részét!

Miért nyaggat anyu állandóan a kézmosással meg a fogmosással? Miért kell időben lefeküdni? Egyáltalán miért van a felnőtteknek ilyen sok szabálya? Gyerekként nehéz megérteni ezeket a dolgokat: Hód Karcsi segítségével a dolgok értelmet nyernek, és a szülőknek is könnyebb dolguk lesz. 

A gyerekek nem szívesen csinálnak olyat, aminek nem értik a lényegét, és szülőként hamar azon kaphatod magad, hogy papagájmódra ismételgeted nap nap után a dolgokat – eredménytelenül. Borka, Bence, a Bokor család és persze barátjuk, Hód Karcsi viszont végtelen türelemmel magyarázza el, mit miért kell csinálni, ezáltal gyermeked könnyebben eligazodik majd a világ, és a benne lévő rengeteg szabály között. Az első kötet az alapvető higiéniáról, az alvás fontosságáról, és más, mindennapi dolgokról mesél. 

28 oldal boldogság és tanulság

690 Ft helyett töltsd le most TELJESEN INGYENESEN:

Olvasóink véleménye

sikerélmény

Minőség időtöltés

Valós, életszerű problémaköröket dolgoznak fel a mesék, párhuzamba állítva a főszereplőket Hód Karcsi tanulságos élethelyzeteivel.

tanítónéni

Tanárok, szülők bevonásával

A Hód Karcsi sorozatot pedagógusok, szülők, gyermekek bevonásával készítettük, maximálisan odafigyelve az igényekre. Már készül a következő 5 rész is!

betűk

Olvasás = közös élmény

A füzetet nem csak olvasni lehet: színezni, rajzolni, beszélgetni is kiváló, hiszen rendszeresen talál benne olyan kérdéseket a gyerkőc, amiket megvitathat a szülőkkel, nagyszülőkkel.

690 Ft helyett most töltsd le TELJESEN INGYEN: