Barion Pixel

Varázslatos füzetsorozat a ragyogóbb mosolyért és csillogóbb szemekért!

Boldogan megélnéd, hogy kis szíved:

  • udvarias, hiszen használja a szavakat, mint kérem szépen, köszönöm, legyen szíves?

  • könnyedséggel illeszkedik be társai közé?

  • szívesen eszik gyümölcsöt, zöldséget?

  • evés előtt szalad kezet mosni és amikor kell, örömmel megy lefeküdni?

  • jókat tudtok beszélgetni?

  • biztonságban tudhatod, mivel tudja, hogy vészhelyzetben hogyan kell reagálni?
Hód Karcsi fejlesztő könyvsorozat gyerekeknek

20% kedvezménnyel, 2760 Ft-ért!
2020.04.10.-ig!

A Hód Karcsi sorozat egy játékos füzetcsalád, ami a szórakozás mellett tanítja és fejleszti is gyermeked, unokád, így téve őt egészségesebbé és magabiztosabbá!

nyilashod

Kérd most a teljes sorozatot!

sikerélmény

Minőség időtöltés

Valós, életszerű problémaköröket dolgoznak fel a mesék, párhuzamba állítva a főszereplőket Hód Karcsi tanulságos élethelyzeteivel.

tanítónéni

Tanárok, szülők bevonásával

A Hód Karcsi sorozatot pedagógusok, szülők, gyermekek bevonásával készítettük, maximálisan odafigyelve az igényekre. Már készül a következő 5 rész is!

betűk

Olvasás = közös élmény

A füzetet nem csak olvasni lehet: színezni, rajzolni, beszélgetni is kiváló, hiszen rendszeresen talál benne olyan kérdéseket a gyerkőc, amiket megvitathat a szülőkkel, nagyszülőkkel.

környezetbarát füzetek

Környezetbarát, prémium minőség​

A füzetek újrahasznosított, hófehér papírral készülnek, lekerekített sarkokkal, cseppálló borítóval, hogy a csemeték bátran használhassák.​

Olvasóink véleménye

Hogyan tanít? Itt a válasz:

Hód Karcsi kalandjai 1. rész
Nőj nagyra!

Miért nyaggat anyu állandóan a kézmosással meg a fogmosással? Miért kell időben lefeküdni? Egyáltalán miért van a felnőtteknek ilyen sok szabálya? Gyerekként nehéz megérteni ezeket a dolgokat: Hód Karcsi segítségével a dolgok értelmet nyernek, és a szülőknek is könnyebb dolguk lesz.

A gyerekek nem szívesen csinálnak olyat, aminek nem értik a lényegét, és szülőként hamar azon kaphatod magad, hogy papagájmódra ismételgeted nap nap után a dolgokat – eredménytelenül. Borka, Bence, a Bokor család és persze barátjuk, Hód Karcsi viszont végtelen türelemmel magyarázza el, mit miért kell csinálni, ezáltal gyermeked könnyebben eligazodik majd a világ, és a benne lévő rengeteg szabály között. Az első kötet az alapvető higiéniáról, az alvás fontosságáról, és más, mindennapi dolgokról mesél. 

Hód Karcsi kalandjai 2. rész
Legyél te is hős!

Mi a teendő, ha valaki bajba kerül? Senki nem akarja megijeszteni (és halálra untatni) a gyermekét azzal, hogy balesetvédelmi és tűzvédelmi oktatást tart neki esténként, pedig fontos, hogy a gyerkőc tudja, mi a teendő. Hód Karcsi segít ebben: ebben a kötetben két, mindennapi vészhelyzet megoldását tanítja meg játékosan, szórakoztatva. 

A füzetben a tűz és a víz az úr: Borka, Bence és Hód Karcsi kétszer is bajba kerülnek. Szerencsére helyén a szívük és a bátorságuk, ezért azonnal tudják, mit kell tenni! Senkinek nem esik nagyobb bántódása, és a végén még dicséretet is kapnak. Ezáltal gyermekednek is megmutatják, hogy nem szabad megijedni, és végképp nem szabad eltitkolni a bajt. A meséből könnyedén levonható a tanulság, ami vészhelyzetben akár életet is menthet.

Hód Karcsi kalandjai 3. rész
Jóból is megárt a sok

A te gyermeked is falánk néha? Te is hiába szajkózod, hogy ne egye tele magát édességgel? A legjobbakkal is előfordul, hogy képtelenek ellenállni a finomságoknak, de az okos gyerkőc más kárán tanul. Borka és Hód Karcsi egyszer már pórul jártak – a te gyermeked viszont megúszhatja!

Mi felnőttek sem mindig tudunk ellenállni a finom falatoknak, hogy várhatnánk hát el egy gyerektől az önmegtartóztatást? Borka és Hód Karcsi története megmutatja, hova vezet a túlzott habzsolás, így gyermekednek nem a saját kárán kell megtanulnia, hol a határ…

Hód Karcsi kalandjai 4. rész
Varázsszavak

Kérem! Köszönöm! – mindannyian tudjuk, hogy ezek a szavak varázserővel bírnak, a gyerekeknek valahogy mégsem akarózik használni. Szülőként pedig te érzed magad kellemetlenül, hogy milyen udvariatlan a lurkó! De mit szólnál hozzá, ha ezentúl magától is használná ezeket a varázsigéket…?

Borka és Bence különleges dolgot tanulnak: olyan szavakkal ismerkednek meg, amik használatával (szinte) minden álmuk valóra válik. Nekik nem szajkózzák a szüleik, hogy „köszönd meg szépen, kérd szépen”, mert a saját bőrükön tapasztalják meg, micsoda varázslatos ereje van egy kis udvariasságnak. Az ő meséjükön keresztül a te gyerkőcöd is hamar rá fog jönni, hogy illemtudónak lenni megéri! 

Hód Karcsi kalandjai 5. rész
A barátság fontos

Egyedül lenni nem jó, barátkozni viszont nem mindig könnyű. Mi történik akkor, ha megbántjuk a másikat, hogyan engeszteljük ki, hogyan alakítsunk ki jó barátságokat? Hód Karcsi segít ebben!

Még felnőttként is nehéz néha barátkozni és a barátságokat fenntartani, pedig mi már érteni véljük, mitől működnek az emberi kapcsolatok. De hogy magyarázzuk el ezt egy gyereknek? Hogyan tanítjuk meg neki, hogy mennyire fontos ápolni a barátságot, hogy ne bántsa meg a másikat, miért fontos az odafigyelés és bocsánatkérés? Nehéz ezekről beszélgetést kezdeményezni – de a Hód Karcsi sorozat segít ebben! 

A füzetet nem csak olvasni lehet: színezni, rajzolni, beszélgetni is kiváló, hiszen rendszeresen talál benne olyan kérdéseket a gyerkőc, amiket megvitathat a szülőkkel, nagyszülőkkel. Az olvasás így igazán közösségi élménnyé válik és minőségi időt tölthettek el együtt!

Olvasóink véleménye

Most mindössze csak egy ebéd áráért adjuk mind az 5 füzetet!

A teljes sorozat 2760 Ft.

Kérd most és alapozd meg szíved boldogságát!

Hód Karcsi kalandjai EQ fejlesztő sorozat óvodásoknak
Szülő gyermek kapcsolat, boldog gyerek, boldog anyuka

Hogyan kell beszélgetni?

– Mi volt ma az óvodában/iskolában?
– Semmi.
– Na, egy kicsit bővebben?
– Semmi érdekes.

Nálatok is gyakoriak az ilyen párbeszédek? Alig tudod kiszedni a gyerekből, hogy milyen napja volt? A Hód Karcsi sorozat segít megalapozni, fenntartani a szülő-gyermek, illetve a nagyszülő-gyermek kapcsolatot és a mindennapi kommunikációt. Segítségével megismerhetitek egymás gondolatait, megbeszélhetitek a világ dolgait. Ezek nem csupán szórakoztató füzetecskék: segít szóba elegyedni, hogy a „semmi” helyett igazi eszmecserét folytathassatok.

Gyakran ismételt kérdések

Miért más a Hód Karcsi, mintha én tanítanám a gyermekemet?

A foglalkoztató füzetek nem csak a szabályokat mondják el, hanem meg is magyarázzák azokat, méghozzá a gyermekek számára a legérthetőbb formátumban: mesébe csomagolva. Így megértik a társadalmi együttélés, vagy akár az egészséges életmód miértjeit, és sokkal könnyebb lesz nekik szót fogadni – sőt, már szólnod sem kell érte.

Hány éveseknek való  a Hód Karcsi sorozat?

A füzeteket óvodásoknak, kisiskolásoknak terveztük. Te is felolvashatod esténként, vagy a gyerkőc maga is elolvashatja, ha már ismeri a betűket – az egyszerű nyelvezetnek és a nagyméretű betűtípusnak köszönhetően könnyedén elboldogul majd vele, és hamar sikerélményt szerez.

A füzetekben kérdéseket is találtok, ami a közös beszélgetések elindítója lehet, és színezőket is, így a gyerkőc sokáig lefoglalhatja magát velük.

Kik állították össze a Hód Karcsi sorozatot?

Pedagógusok, szülők, sőt, gyermekek bevonásával készítettük el a füzeteket, így a szakmai szempontokat (vagyis a fontos tanulságokat) a „célcsoport“ igényeinek megfelelően tudjuk tálalni.

Az akcióból még hátralévő idő:

Az első 5 kötet ára 20% kedvezménnyel most csak 2760 Ft!

De csak április 10-ig!

Indítsd el te is kincsedet a magabiztossághoz és önbizalomhoz vezető úton.

Hód Karcsi kalandjai EQ fejlesztő sorozat óvodásoknak

A füzetekre pénz visszafizetési garanciát vállalunk – ha nem tetszik, csak szólj és visszafizetjük az árát!

Betűrengetegről

„Az ősi gesztus, birtokba venni a világot, a gyerekekben változatlanul él. Ebben segít a mese. Ezt a vágyat beteljesíteni.” (Csukás István)

 
A Betűrengeteg Webáruház csodabirodalom! Az égen mesék cikáznak, a fákról szédületes történetek csüngenek, a fűben hihetetlen kalandokat rejtő históriák tanyáznak. Ezer és ezer hős éli mindennapjait ebben a pagonyban. Aki ide betér, mindig visszavágyik. A betűrengeteg nem csak elvarázsol! Minőségi portékáival észrevétlenül, szórakoztatva tanít, bevonva, magával ragadva kis barátait, olvasóit.
 
A Betűrengeteg Kiadó célja a szülők és gyermekek közötti tartalmas és igényes időtöltés, közös, hangulatos kikapcsolódások, a gyermek fejlődésének segítése. Kiadványainkat gondos tervezéssel, szülők, gyermekek és tapasztalt tanárok bevonásával készítjük, maximálisan odafigyelve az igényekre. 
A Betűrengetegnek Ön nem csak látogatója, hanem mágusa is lehet – gyarapítva a liget kincseit! Nem számít, hogy kezdő, a tehetség a fontos! Akár író, akár illusztrátor, szeretettel, kíváncsian várjuk! A Betűrengeteg azonban nem csak a mesék számára jelent otthont! Helye van mindazon alkotásoknak, melyek hozzájárulnak a színvonalas szórakoztatáshoz.
Számítunk Önre abban az esetben is, ha támogatóként kíván a Betűrengeteg polgára lenni. Tegyen egy lépést!
Hopp, már itt is van? Szeretettel köszöntjük.
 
fejlesztő füzetek gyerekeknek

5000 Ft. feletti rendelés esetén:

10% kedvezményt ÉS AJÁNDÉK háztartási naplót adunk!

Használd a kuponkódot rendelés leadása előtt:
AJANDEK10