Barion Pixel

Hód karcsi landing 2

Örülünk, hogy itt vagy és annak még inkább, hogy ezekszerint te is szeretnél csillogást hozni picinyed szemébe. Sőt még tanítani is valamire!

Mivel már letöltötted ezen kis sorozat első részét, már részben megismerhetted, hogy miként is szeretnénk egy kis boldogságot hozni és esetleg értéket adni ebben a zűrzavaros világban.

A további 4 részben édes kis történetek hada vár a kedves kis Hód családdal és tündéri a testvérpárossal, Borkával és Bencével.

Szó lesz a barátságról, arról pótolhatatlan részéről az életünknek melynek értéke megkérdőjelezhetetlen. Találkozunk a tisztelet és udvariássag kulcskérdéseivel. Megmutatjuk kicsinyednek, hogy miért és hogyan érdemes használnia. Még azt is megtudhatod, hogy hogyan veheted rá őt a használatukra.

Kissé nehezebb vizekre is fogunk evezni, ugyanis Borka és Bence egy kis vészhelyzetbe fognak kerülni. De ne aggódj, megoldódik a probléma. Miért? Mert jól reagálják le! Ezt is igyekszünk átadni.

A plusz 4 kötet összesen 100 oldal értékes tartalom. Ezekhez adjuk az első részt, hogy játszva kiszinezhessétek ezt is!

Esetleg nem tetszik? Visszafizetjük az árát!

20% kedvezmény

Április 10-ig!

Teljes sorozat:
3450 2760 Ft

Visszafizetési garancia!

Bővebben a többi részről:

Hód Karcsi kalandjai 2. rész
Legyél te is hős!

Mi a teendő, ha valaki bajba kerül? Senki nem akarja megijeszteni (és halálra untatni) a gyermekét azzal, hogy balesetvédelmi és tűzvédelmi oktatást tart neki esténként, pedig fontos, hogy a gyerkőc tudja, mi a teendő. Hód Karcsi segít ebben: ebben a kötetben két, mindennapi vészhelyzet megoldását tanítja meg játékosan, szórakoztatva. 

A füzetben a tűz és a víz az úr: Borka, Bence és Hód Karcsi kétszer is bajba kerülnek. Szerencsére helyén a szívük és a bátorságuk, ezért azonnal tudják, mit kell tenni! Senkinek nem esik nagyobb bántódása, és a végén még dicséretet is kapnak. Ezáltal gyermekednek is megmutatják, hogy nem szabad megijedni, és végképp nem szabad eltitkolni a bajt. A meséből könnyedén levonható a tanulság, ami vészhelyzetben akár életet is menthet.

Hód Karcsi kalandjai 3. rész
Jóból is megárt a sok

A te gyermeked is falánk néha? Te is hiába szajkózod, hogy ne egye tele magát édességgel? A legjobbakkal is előfordul, hogy képtelenek ellenállni a finomságoknak, de az okos gyerkőc más kárán tanul. Borka és Hód Karcsi egyszer már pórul jártak – a te gyermeked viszont megúszhatja!

Mi felnőttek sem mindig tudunk ellenállni a finom falatoknak, hogy várhatnánk hát el egy gyerektől az önmegtartóztatást? Borka és Hód Karcsi története megmutatja, hova vezet a túlzott habzsolás, így gyermekednek nem a saját kárán kell megtanulnia, hol a határ…

Hód Karcsi kalandjai 4. rész
Varázsszavak

Kérem! Köszönöm! – mindannyian tudjuk, hogy ezek a szavak varázserővel bírnak, a gyerekeknek valahogy mégsem akarózik használni. Szülőként pedig te érzed magad kellemetlenül, hogy milyen udvariatlan a lurkó! De mit szólnál hozzá, ha ezentúl magától is használná ezeket a varázsigéket…?

Borka és Bence különleges dolgot tanulnak: olyan szavakkal ismerkednek meg, amik használatával (szinte) minden álmuk valóra válik. Nekik nem szajkózzák a szüleik, hogy „köszönd meg szépen, kérd szépen”, mert a saját bőrükön tapasztalják meg, micsoda varázslatos ereje van egy kis udvariasságnak. Az ő meséjükön keresztül a te gyerkőcöd is hamar rá fog jönni, hogy illemtudónak lenni megéri! 

Hód Karcsi kalandjai 5. rész
A barátság fontos

Egyedül lenni nem jó, barátkozni viszont nem mindig könnyű. Mi történik akkor, ha megbántjuk a másikat, hogyan engeszteljük ki, hogyan alakítsunk ki jó barátságokat? Hód Karcsi segít ebben!

Még felnőttként is nehéz néha barátkozni és a barátságokat fenntartani, pedig mi már érteni véljük, mitől működnek az emberi kapcsolatok. De hogy magyarázzuk el ezt egy gyereknek? Hogyan tanítjuk meg neki, hogy mennyire fontos ápolni a barátságot, hogy ne bántsa meg a másikat, miért fontos az odafigyelés és bocsánatkérés? Nehéz ezekről beszélgetést kezdeményezni – de a Hód Karcsi sorozat segít ebben! 

Olvasóink véleménye

sikerélmény

Minőség időtöltés

Valós, életszerű problémaköröket dolgoznak fel a mesék, párhuzamba állítva a főszereplőket Hód Karcsi tanulságos élethelyzeteivel.

tanítónéni

Tanárok, szülők bevonásával

A Hód Karcsi sorozatot pedagógusok, szülők, gyermekek bevonásával készítettük, maximálisan odafigyelve az igényekre. Már készül a következő 5 rész is!

betűk

Olvasás = közös élmény

A füzetet nem csak olvasni lehet: színezni, rajzolni, beszélgetni is kiváló, hiszen rendszeresen talál benne olyan kérdéseket a gyerkőc, amiket megvitathat a szülőkkel, nagyszülőkkel.

környezetbarát füzetek

Környezetbarát, prémium minőség​

A füzetek újrahasznosított, hófehér papírral készülnek, lekerekített sarkokkal, cseppálló borítóval, hogy a csemeték bátran használhassák.​

Az akcióból még hátralévő idő:

A füzetet nem csak olvasni lehet: színezni, rajzolni, beszélgetni is kiváló, hiszen rendszeresen talál benne olyan kérdéseket a gyerkőc, amiket megvitathat a szülőkkel, nagyszülőkkel. Az olvasás így igazán közösségi élménnyé válik és minőségi időt tölthettek el együtt!

Olvasóink véleménye

Most mindössze csak egy ebéd áráért adjuk mind az 5 füzetet!

A teljes sorozat 2760 Ft.

Kérd most és alapozd meg szíved boldogságát!

Hód Karcsi kalandjai EQ fejlesztő sorozat óvodásoknak
Szülő gyermek kapcsolat, boldog gyerek, boldog anyuka

Hogyan kell beszélgetni?

– Mi volt ma az óvodában/iskolában?
– Semmi.
– Na, egy kicsit bővebben?
– Semmi érdekes.

Nálatok is gyakoriak az ilyen párbeszédek? Alig tudod kiszedni a gyerekből, hogy milyen napja volt? A Hód Karcsi sorozat segít megalapozni, fenntartani a szülő-gyermek, illetve a nagyszülő-gyermek kapcsolatot és a mindennapi kommunikációt. Segítségével megismerhetitek egymás gondolatait, megbeszélhetitek a világ dolgait. Ezek nem csupán szórakoztató füzetecskék: segít szóba elegyedni, hogy a „semmi” helyett igazi eszmecserét folytathassatok.

Gyakran ismételt kérdések

Miért más a Hód Karcsi, mintha én tanítanám a gyermekemet?

A foglalkoztató füzetek nem csak a szabályokat mondják el, hanem meg is magyarázzák azokat, méghozzá a gyermekek számára a legérthetőbb formátumban: mesébe csomagolva. Így megértik a társadalmi együttélés, vagy akár az egészséges életmód miértjeit, és sokkal könnyebb lesz nekik szót fogadni – sőt, már szólnod sem kell érte.

Hány éveseknek való  a Hód Karcsi sorozat?

A füzeteket óvodásoknak, kisiskolásoknak terveztük. Te is felolvashatod esténként, vagy a gyerkőc maga is elolvashatja, ha már ismeri a betűket – az egyszerű nyelvezetnek és a nagyméretű betűtípusnak köszönhetően könnyedén elboldogul majd vele, és hamar sikerélményt szerez.

A füzetekben kérdéseket is találtok, ami a közös beszélgetések elindítója lehet, és színezőket is, így a gyerkőc sokáig lefoglalhatja magát velük.

Kik állították össze a Hód Karcsi sorozatot?

Pedagógusok, szülők, sőt, gyermekek bevonásával készítettük el a füzeteket, így a szakmai szempontokat (vagyis a fontos tanulságokat) a „célcsoport“ igényeinek megfelelően tudjuk tálalni.

Az első 5 kötet ára 20% kedvezménnyel most csak 2760 Ft!

De csak április 10-ig!

Indítsd el te is kincsedet a magabiztossághoz és önbizalomhoz vezető úton.

Hód Karcsi kalandjai EQ fejlesztő sorozat óvodásoknak

A füzetekre pénz visszafizetési garanciát vállalunk – ha nem tetszik, csak szólj és visszafizetjük az árát!

Betűrengetegről

„Az ősi gesztus, birtokba venni a világot, a gyerekekben változatlanul él. Ebben segít a mese. Ezt a vágyat beteljesíteni.” (Csukás István)

 
A Betűrengeteg Webáruház csodabirodalom! Az égen mesék cikáznak, a fákról szédületes történetek csüngenek, a fűben hihetetlen kalandokat rejtő históriák tanyáznak. Ezer és ezer hős éli mindennapjait ebben a pagonyban. Aki ide betér, mindig visszavágyik. A betűrengeteg nem csak elvarázsol! Minőségi portékáival észrevétlenül, szórakoztatva tanít, bevonva, magával ragadva kis barátait, olvasóit.
 
A Betűrengeteg Kiadó célja a szülők és gyermekek közötti tartalmas és igényes időtöltés, közös, hangulatos kikapcsolódások, a gyermek fejlődésének segítése. Kiadványainkat gondos tervezéssel, szülők, gyermekek és tapasztalt tanárok bevonásával készítjük, maximálisan odafigyelve az igényekre. 
A Betűrengetegnek Ön nem csak látogatója, hanem mágusa is lehet – gyarapítva a liget kincseit! Nem számít, hogy kezdő, a tehetség a fontos! Akár író, akár illusztrátor, szeretettel, kíváncsian várjuk! A Betűrengeteg azonban nem csak a mesék számára jelent otthont! Helye van mindazon alkotásoknak, melyek hozzájárulnak a színvonalas szórakoztatáshoz.
Számítunk Önre abban az esetben is, ha támogatóként kíván a Betűrengeteg polgára lenni. Tegyen egy lépést!
Hopp, már itt is van? Szeretettel köszöntjük.
 
fejlesztő füzetek gyerekeknek

5000 Ft. feletti rendelés esetén:

10% kedvezményt ÉS AJÁNDÉK háztartási naplót adunk!

Használd a kuponkódot rendelés leadása előtt:
AJANDEK10