Barion Pixel

Hód Karcsi landing 2 resz

Szeretnéd te is biztonságban tudni picinyed?

A Hód Karcsi sorozat 2-dik része két mindennapi példával tanítja meg picidnek, hogyan vigyázhat magára!

A 4 részes akciónkkal most ehhez a részhez is kedvezményesen hozzá juthatsz

AZ ELSŐ RÉSZ AJÁNDÉK!

4 füzet áráért most 5-öt adunk!

Kattints és élj most a lehetőséggel:

Hód Karcsi kalandjai EQ fejlesztő sorozat óvodásoknak

3450 Ft

2760 Ft!!!

Kedvezményből hátralévő idő

nap
óra
perc
másodperc

Teljeskörű garanciát adunk!

Amennyiben nem vagy elégedett a füzetsorozattal, visszafizetjük számodra a teljes vételárat!

“A meserengeteg kiadványai hiánypótló kiadványok. Nem csak a tartalmuk kedves és pozitív üzenetei miatt ajánlom őket, hanem a tudatos felépítés miatt erős a nevelő, oktató hatásuk is. A felnőttekkel találkozva bizony nagyon sokszor visszaköszön, hogy az alapok nincsenek jól lerakva, mind viselkedés, mind tanulási tekintetben. Ha ezeket gyermekként megkapták volna, bizony sokkal könnyebb életük lett volna. Ezért ajánlom ezt a sorozatot a gyerekeknek és még a szülőknek is sok szeretettel.”

Telekesi Judit, Mentor Training Kft. ügyvezető igazgató

Olvasóink véleménye

A csomag tartalma:

NŐJ NAGYRA!

Miért nyaggat anyu állandóan a kézmosással meg a fogmosással? Miért kell időben lefeküdni? Egyáltalán, miért van a felnőtteknek ilyen sok szabálya? Gyerekként nehéz megérteni ezeket a dolgokat: Hód Karcsi segítségével a dolgok értelmet nyernek, és a szülőknek is könnyebb dolguk lesz.Miért nyaggat anyu állandóan a kézmosással meg a fogmosással? Miért kell időben lefeküdni? Egyáltalán, miért van a felnőtteknek ilyen sok szabálya? Gyerekként nehéz megérteni ezeket a dolgokat: Hód Karcsi segítségével a dolgok értelmet nyernek, és a szülőknek is könnyebb dolguk lesz.

LEGYÉL TE IS HŐS!

Mi a teendő, ha valaki bajba kerül? Senki nem akarja megijeszteni (és halálra untatni) a gyermekét azzal, hogy balesetvédelmi és tűzvédelmi oktatást tart neki esténként, pedig fontos, hogy a gyerkőc tudja, mi a teendő. Hód Karcsi segít ebben: ebben a kötetben két, mindennapi vészhelyzet megoldását tanítja meg játékosan, szórakoztatva. 

A füzetben a tűz és a víz az úr: Borka, Bence és Hód Karcsi kétszer is bajba kerülnek. Szerencsére helyén a szívük és a bátorságuk, ezért azonnal tudják, mit kell tenni! Senkinek nem esik nagyobb bántódása, és a végén még dicséretet is kapnak. Ezáltal gyermekednek is megmutatják, hogy nem szabad megijedni, és végképp nem szabad eltitkolni a bajt. A meséből könnyedén levonható a tanulság, ami vészhelyzetben akár életet is menthet.

JÓBÓL IS MEGÁRT A SOK

A te gyermeked is falánk néha? Te is hiába szajkózod, hogy ne egye tele magát édességgel? A legjobbakkal is előfordul, hogy képtelenek ellenállni a finomságoknak, de az okos gyerkőc más kárán tanul. Borka és Hód Karcsi egyszer már pórul jártak – a te gyermeked viszont megúszhatja!

Mi felnőttek sem mindig tudunk ellenállni a finom falatoknak, hogy várhatnánk hát el egy gyerektől az önmegtartóztatást? Borka és Hód Karcsi története megmutatja, hova vezet a túlzott habzsolás, így gyermekednek nem a saját kárán kell megtanulnia, hol a határ…

VARÁZSSZAVAK

Kérem! Köszönöm! – mindannyian tudjuk, hogy ezek a szavak varázserővel bírnak, a gyerekeknek valahogy mégsem akarózik használni. Szülőként pedig te érzed magad kellemetlenül, hogy milyen udvariatlan a lurkó! De mit szólnál hozzá, ha ezentúl magától is használná ezeket a varázsigéket…?

Borka és Bence különleges dolgot tanulnak: olyan szavakkal ismerkednek meg, amik használatával (szinte) minden álmuk valóra válik. Nekik nem szajkózzák a szüleik, hogy „köszönd meg szépen, kérd szépen”, mert a saját bőrükön tapasztalják meg, micsoda varázslatos ereje van egy kis udvariasságnak. Az ő meséjükön keresztül a te gyerkőcöd is hamar rá fog jönni, hogy illemtudónak lenni megéri! 

A BARÁTSÁG FONTOS!

Egyedül lenni nem jó, barátkozni viszont nem mindig könnyű. Mi történik akkor, ha megbántjuk a másikat, hogyan engeszteljük ki, hogyan alakítsunk ki jó barátságokat? Hód Karcsi segít ebben!

Még felnőttként is nehéz néha barátkozni és a barátságokat fenntartani, pedig mi már érteni véljük, mitől működnek az emberi kapcsolatok. De hogy magyarázzuk el ezt egy gyereknek? Hogyan tanítjuk meg neki, hogy mennyire fontos ápolni a barátságot, hogy ne bántsa meg a másikat, miért fontos az odafigyelés és bocsánatkérés? Nehéz ezekről beszélgetést kezdeményezni – de a Hód Karcsi sorozat segít ebben! 

Gyakran ismételt kérdések

A foglalkoztató füzetek nem csak a szabályokat mondják el, hanem meg is magyarázzák azokat, méghozzá a gyermekek számára a legérthetőbb formátumban: mesébe csomagolva. Így megértik a társadalmi együttélés, vagy akár az egészséges életmód miértjeit, és sokkal könnyebb lesz nekik szót fogadni – sőt, már szólnod sem kell érte.

A füzeteket óvodásoknak, kisiskolásoknak terveztük. Te is felolvashatod esténként, vagy a gyerkőc maga is elolvashatja, ha már ismeri a betűket – az egyszerű nyelvezetnek és a nagyméretű betűtípusnak köszönhetően könnyedén elboldogul majd vele, és hamar sikerélményt szerez.

A füzetekben kérdéseket is találtok, ami a közös beszélgetések elindítója lehet, és színezőket is, így a gyerkőc sokáig lefoglalhatja magát velük.

Pedagógusok, szülők, sőt, gyermekek bevonásával készítettük el a füzeteket, így a szakmai szempontokat (vagyis a fontos tanulságokat) a „célcsoport“ igényeinek megfelelően tudjuk tálalni.

5000 Ft. feletti rendelés esetén:

10% kedvezményt ÉS AJÁNDÉK háztartási naplót adunk!

Használd a kuponkódot rendelés leadása előtt:
AJANDEK10