Javítsa gyermeke helyesírását a Helyes mesék füzeteivel!

Örömmel, kudarc nélkül.
Bizonyára Ön is azt szeretné, hogy gyermeke, unokája az iskolában jól teljesítsen, és ezért mindent meg is tesz.
Ha csemetéje értő módon tud írni-olvasni, jól tanul, már az iskolában több elismerést kap. Felnőttként pedig ez jobb állást, több fizetést, nagyobb megbecsültséget jelenthet. Ezért érdemes most megtenni mindent, hogy a későbbiekben könnyebben tudja venni az akadályokat a kis tanuló. A Helyes mesék egy különleges fejlesztő sorozat, amivel a gyerekek játékosan, szórakozva tanulhatják meg a helyesírást. A kritikus részeket, gyakran elrontott betűket pirossal jelöltük meg. Így a gyerkőc mindig tudja, hol kell jobban odafigyelni, és egyszerre két módon is rögzül a helyes szókép. Vizuálisan (emlékszik rá, hogy piros volt) és motorikusan (benne lesz a kezében a mozdulat). A helyesírás mellett az írásképet is fejleszti. Az első két füzet még a kicsiknek való, segédvonalakkal, a második kettő pedig a nagyobbaknak, segédvonalak nélkül.

Miért választja minden negyedik szülő a Helyes meséket?

KÖNNYŰ MÁSOLÁS

A bal oldalon lévő szöveget másolja át a gyerek a jobb oldalra. Így könnyebben tudja tartani a sorokat, nem kell arra figyelnie, hogy ne csússzon el.

„JELZŐTÁBLÁS” KIEMELÉS

A szövegben a könnyen elrontható részek pirossal vannak jelölve, hogy „jelzőtáblaként” jelezzék, hol kell jobban odafigyelni.

ÍROTT BETŰK

A szöveg írott betűkkel van nyomtatva, így az írott betűk olvasását is gyakorolja a gyerkőc.

KOROSZTÁ- LYONKÉNT

KOROSZTÁLYONKÉNT

A szövegek nehézségi sorrendben vannak, a korosztályoknak megfelelő szókészlettel. A kisebbeknek skandálható rigmusok. A nagyobbaknak kedves, aranyos, tanulságos történetek, mesék, imádnivaló rajzfigurákkal.

A szövegek nehézségi sorrendben vannak, a korosztályoknak megfelelő szókészlettel.

TÖBB KIADVÁNY

A kiadványok füzet méretűek, lekerekített sarkokkal, élénk színekkel. Az eddigi tapasztalat az, hogy a gyerekek szeretik.

SZÁJTARTÁS GYAKORLÁSA

Az első rész tartalmazza a betűkhöz tartozó szájtartást.

  • Famentes papírból készül
  • Lekerekített sarkok
  • Gyerekek számára a lehető legkényelmesebb kivitelezés

Hogyan használjuk a füzeteket?

A füzeteket a gyermek önállóan is tudja használni. De mindenképpen ajánlanánk a közös munkát, legalább az első két kötet esetén. A szülő, nagyszülő, testvér, segítő olvassa fel először a szöveget, utána akár közösen, végül a gyerek egyedül. Mivel a szöveg már ismerős számára, sokkal inkább az írásra fog tudni figyelni másolás közben. A kritikus részeket, gyakran elrontott betűket pirossal jelöltük meg. Így a gyerkőc mindig tudja, hol kell jobban odafigyelni, és egyszerre két módon is rögzül a helyes szókép. Vizuálisan (emlékszik rá, hogy piros volt) és motorikusan (benne lesz a kezében a mozdulat). A helyesírás mellett az írásképet is fejleszti. Az első két füzet még a kicsiknek való, segédvonalakkal, a második kettő pedig a nagyobbaknak, segédvonalak nélkül. 
  • 100%-ban újrahasznosított papírból készül 
  • Lekerekített sarkok
  • Kedvező ár
  • Első és második füzet első és második osztályosoknak
  • A nagyobbaknak ajánljuk mind a négy füzetet

Vásárlóink véleménye

5/5

“Gyors, pontos, megbízható webáruház, csak ajánlani tudom. Köszönöm a vásárlás lehetőségét!”

5/5

“Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Helyes mesékre. A gyerekek szeretik a benne levő feladatokat. Köszönöm szépen!”

5/5

“Nagyon korrekt csapat. Kommunikációból, problémakezelésből hatalmas csillagos ötös jár nekik. A füzetek szépek, színesek, viccesek, mindenekelőtt pedig hasznosnak tűnnek, egy év múlva kerülnek aktív bevetésre 🙂 “

5/5

“Maximálisan meg vagyok elégedve a Helyes mesék füzetekkel. A szállítás is gyors volt. Csak ajánlani tudom. Köszönöm szépen! :)”

5/5

“Megbízható oldal, gyors kiszállítás, a tartalom tökéletes. Első osztályos gyermekem számára rendeltem, és nagyon hasznos.”

5/5

“Köszönjük szépen, nagyon tetszik a füzetcsomag. Kislányom már el is kezdte nézegetni, töltögetni, neki is tetszik. Tovább ajánlottuk 🙂 és meg is rendelték az ismerősök is.”

RENDELJE MEG MÉG MA
AKÁR 15% KEDVEZMÉNNYEL!

-5% kedvezmény

1-2. füzet

1-2. osztályosoknak

1980 Ft.

1880 Ft.

KIEMELT AJÁNLAT

15% kedvezmény

Mind a 4 füzet, egyben

3960 Ft.

3360 Ft.

-5% kedvezmény

3-4. rész:

3-4. osztályosoknak

1980 Ft.

1880 Ft.

5% kedvezmény

1-2. füzet

1-2. osztályosoknak

1980 Ft.

1880 Ft.

5% kedvezmény

3-4. rész:

1-2. osztályosoknak

1980 Ft.

1880 Ft.

KIEMELT AJÁNLAT

15% kedvezmény

Mind a 4 füzet, egyben

3960 Ft.

3360 Ft.

Tovább a kosárhoz:

Betűrengeteg Kiadó
Felelős vezető: Vadasi Gábor
info@helyesmesek.hu
Írta: Dedi Mama
Rajzolta: Hajnal Hédi
Méret: 200x140mm
Oldalak száma: 40 db.
ISBN 978-615-00-6711-7

Betűrengeteg Kiadó
Felelős vezető: Vadasi Gábor
info@helyesmesek.hu
Írta: Dedi Mama
Rajzolta: Hajnal Hédi
Méret: 200x140mm
Oldalak száma: 36 db.
ISBN 978-615-81494-4-0

Betűrengeteg Kiadó
Felelős vezető: Vadasi Gábor
info@helyesmesek.hu
Írta: Dedi Mama
Rajzolta: Hajnal Hédi
Méret: 200x140mm
Oldalak száma: 32 db.
ISBN 978-615-81494-5-7

Betűrengeteg Kiadó
Felelős vezető: Vadasi Gábor
info@helyesmesek.hu
Írta: Dedi Mama
Rajzolta: Hajnal Hédi
Méret: 200x140mm
Oldalak száma: 34 db.
ISBN 978-615-81494-6-4

Gyakran ismételt kérdések

1. A füzet külföldi adaptáció, vagy 100%-ban magyar termék?
A kiadó saját ötlete alapján készült. Egyedi magyar termék.


2. Szakemberek készítették?
Szakemberek felügyelete alatt készült, hogy megfeleljen a szakmai követelményeknek is. Mayer Ágnes nyelvtantanár, meseterapeuta és Lossoncy Anna logopédus voltak segítségünkre. De mivel ez nem tankönyv, így a legnagyobb hangsúlyt arra fektettük, hogy minőségi tartalma legyen, amivel a gyerekek szívesen foglalkoznak. Megszeressék az írást, olvasást.

3. Ez helyettesíti a nyelvtan tanulást?
A füzet a másolással történő helyesírás gyakorlására épül. A nyelvtani szabályok megtanulása és a diktálás utáni írás az iskola feladata. A kiadványunkkal egy alacsonyabb lépcsőfokot szeretnénk biztosítani a gyereknek.

4. Mennyi időt gyakoroljon vele a gyerek?
Ez függ a gyerek korától, gyakorlottságától, tudásától, de ne többet, mint ami még kényelmes a számára és örömet okoz neki.


5. Mi van akkor, ha a gyermekemnek nehézséget okoz a füzet használata?
Először is győződjön meg arról, hogy a gyermekének nincs testi vagy lelki problémája. Például rosszul lát, csúfolják, fél valamitől. Ha ezek rendben vannak, akkor ellenőrizze, hogy biztosan ismeri- e a betűket, és érti-e, amit olvas. Lehet, hogy az iskolai tempó túl gyors volt neki, és kimaradtak részek. Ez esetben javasoljuk, hogy keresse fel a https://beturengeteg.hu weboldalt, és szerezze be az Írd és tépj! kiadványokat, amivel be tudják pótolni a hiányosságokat. Ha még ez sem elég, akkor ugyanerről a weboldalról rendelje meg a Szóvarázs sorozatot, akkor is, ha gyermeke 8-9 éves. Ezek használatával tudja pótolni a hiányosságokat, aztán térjenek vissza a Helyes mesékre.

6. A négy részt csak a megadott korosztályok használhatják?
Minden korosztály használhatja mind a négy füzetet. A nagyobbak másolják le mind a négy részt, a kisebbek az első két füzetet, a többivel pedig gyakorolhatják az írott betűk olvasását. Élvezni fogják a nagyobbaknak szóló mesék kibogarászását, vagy ha a szülő, nagyobb testvér olvassa fel nekik. Az állatmesék szereplőivel olyan dolgok történnek meg, amelyek a gyerekek életében is előfordulnak. Így a mese végén akár meg is beszélhetik, hogy gyermeke találkozott-e már ilyen helyzettel, és hogyan kezelné azt.Ha felmerült még egyéb kérdésed, írd meg nekünk az info@beturengeteg.hu e-mail címre, és mi rövid időn belül válaszolunk neked.