Barion Pixel

Vers Elek balkezes

Vers Elek a gyerekek legjobb barátja. Olyan, mint ők. Maszatos az írásképe, néha nem pörög az ‘R’-je és a vonaltartása sem tökéletes. Szereti a színeket és meghallja a ritmust bármelyik versben. Nála jobban senki sem tudja, mi kell a gyerekeknek. Vele a gyakorlás nem feladat többé.

990 Ft

Kinek van kedve gyakorolni suli után? Annak, aki Vers Elekkel merülhet el a ritmusok tengerében! Színes ceruzákat, jókedvet elő és kezdődjék a logopédiai, szem-kéz koordinációt javító utazás. Humoros versek, bájos rajzok és a közösen eltöltött idő ereje gyermeked fejlődéséért legújabb kötetünkben.

A “Vers Elek balkezeseknek” füzetet kimondottan balkezes kisiskolásoknak fejlesztettük ki.  A másolandó szöveg és rajzok átkerültek a jobb oldalra, ezáltal másolás közben a gyermek nem takarja ki bal kezével, könnyebbé válik számára a gyakorlás, és ez hozzájárul a sikerélményhez. Amennyiben gyermeked jobbkezes, számára a jobbkezeseknek készült füzetet javasoljuk.

Kevés olyan kiadvány létezik, mellyel az írott betűk olvasása, a kézírás és egyben a betűk kiejtése is gyakorolható.  Az aranyos rövid versek megértése, leírása az elsős-másodikos csemetéknek már nem nehéz feladat. Ajakkerekítéses rajzok segítik a kiejtést, ezáltal a komplex fejlődést. Pihenésképpen egy kis megfigyelőkészséggel  kiegészítheti a rajzokat, majd kiszínezheti azokat kedve szerint. Harmadikosoknak szintén javasoljuk a szépírás és helyesírás fejlesztésére. Szülőbarát, szamárfülbiztos kivitel, cseppálló borító, hogy a gyakorlás élmény legyen.

Kedves Szülők, Pedagógusok!

Ajánlom mindannyiótok figyelmébe ezt a kis fejlesztő füzetecskét, ha játékos és szórakoztató módon szeretnétek gyakorolni gyermeketekkel a betűk írását. A jópofa rajzok és versek elősegítik a vidám tanulás élményét, melynek köszönhetően nem lesz monoton az írás elsajátítása.

Az írott betűk mellett az adott hanghoz tartozó szájképek is megtalálhatók a füzetben. Ezek segítik a verbális (beszédbeli) és a vizuális (képi) forma összerendezését. Így tökéletes választás lehet, azon gyermekek számára, akiknek nehezére esik a hangok kimondása, felismerése, valamint a betűk megformálása.

Remélem, hogy örömötöket lelitek benne.

Jó tanulást kívánok!

Üdvözlettel:
Lossonczy Anna – logopédus

 

Borító típusa

Puhatáblás

Illusztrátor

Hajnal Hédi

Kiadás éve

2019

Méret

140 x 200 mm

Oldalszám

40

Szerző

Dedi Mama

5000 Ft. feletti rendelés esetén:

10% kedvezményt ÉS AJÁNDÉK háztartási naplót adunk!

Használd a kuponkódot rendelés leadása előtt:
AJANDEK10