Barion Pixel

Tündérrózsa

Az emberek világába bekerül néhány tő a tündérek különleges virágából. Vajon tud segíteni a beteg Lilikének, az utcán élő Frédinek, vagy a gazdag üzletembernek is, akinek fontosabb a pénz, mint a családja?

890 Ft

Mi a fontosabb: a pénz vagy a család? Mi okoz igazi boldogságot? Hogyan találhatjuk meg az életben az örömöket?
Ezekre a kérdésekre ad választ a Tündérrózsa három szívet melengető történettel. A mesék nem csupán szórakoztatnak, tanítanak is: segítenek gyermekednek, hogy megtalálja a helyét és a boldogságot a mindennapokban.

„Messze, messze, távol az emberlakta helyektől és a hajózási útvonalaktól, a rettenetesen nagy óceán közepén található egy sziget.” Itt élnek a tündérek, és itt nő a tündérrózsa. Igen ám, de az emberek világába bekerül néhány tő ebből a különleges virágból. Vajon tud segíteni a beteg Lilikének, az utcán élő Frédinek, vagy a gazdag üzletembernek is, akinek fontosabb a pénz, mint a családja?

3 szívet melengető történet adja meg erre a választ.

Olyan történetek, amiket az életből merítettünk, ami megeshet akár veled, vagy gyermekeddel is. Ezek segítenek megtalálni az analógiákat, a gyerekek felismerik benne saját mindennapjaikat, helyzeteiket. Mesélnek a motivációról, az életfeladatokról, a célokról – és a valódi boldogságról, amit mindannyian keresünk.

Hisszük, hogy szülőként ezt a boldogságot gyermekeink boldogulása hozhatja el nekünk – ebben pedig sokat segíthet nekik Tündérrózsa története!

Szerző

Dedi Mama

Kiadás éve

2019

Oldalszám

72

Méret

A5 148 x 210 mm

Borító típusa

Puhatáblás

5000 Ft. feletti rendelés esetén:

10% kedvezményt ÉS AJÁNDÉK háztartási naplót adunk!

Használd a kuponkódot rendelés leadása előtt:
AJANDEK10