Szóvarázs 5 kötet egyben

A szóvarázs lépésről-lépésre szeretteti meg és tölti el gyermekedet az olvasás élményével. Olyan magabiztosságot ad, hogy nem engedi többé elvenni a kedvét az olvasástól. Rendeld meg egy csomagban mind az 5 részt és most a gyermeked nevét, fotóját is beletesszük ingyenesen az első részbe!
Kosárba helyezés után >> itt << töltsd fel a fotót a névre szóló kiadványhoz!

4 350 Ft 3 480 Ft

Leírás

A SZÓVARÁZS füzetsorozat lépésről-lépésre szeretteti meg és tölti el gyermekedet az olvasás élményével.

Az iskolai monoton másolás, betűrajzolás, küzdelmes olvasás tanulása helyett az olvasás értelmével, a letehetetlen könyvek élményével és a fantázia birodalmának izgalmával ajándékozza meg gyermekedet.

A Szóvarázs nem engedi többé elvenni kedvét az olvasástól!

A betűk a legjobb barátainkká válhatnak, de csak ha nem félünk megismerkedni velük. Vannak azonban gyerkőcök, akiknek ez nehezebben megy: nekik írtuk a Szóvarázs sorozatot. Lépésről-lépésre, a betűktől a szavakon, mondatokon át jutunk el a mesék csodálatos világáig. A játékos fejlesztő anyagnak köszönhetően a gyerekek a saját érdeklődésük és tempójuk szerint haladhatnak, és a végére megtanulnak olvasni!

A Szóvarázs sorozatot szülők, gyermekek és tapasztalt tanárok bevonásával készítettük, maximálisan odafigyelve az igényekre. A füzetek egymásra épülnek, de együtt is olvashatók. A gyerkőcnek már azonnal sikerélménye lesz, hiszen el tudja olvasni az első szavait, majd hamarosan egész meséket is!

olvasás tanító füzetek

Miután kosaradba tetted a füzetsorozatot, küldd el itt a gyermek nevét és fotóját az üzenetben, hogy belevarázsoljuk a Szóvarázs 1. kötetébe.

Személyre szabott mesekönyv, ajándék gyerekeknek

További információk

Szerző

Dedi Mama

Illusztrátor

Ladislav Szolik

Kiadás éve

2019

Oldalszám

változó

Borító típusa

Puhatáblás

Méret

A5 148 x 210 mm

Névre szóló

Igen, Nem

Januári akciók: