Szóvarázs 03. Barátaim a mondatok

A bájos, gyerekközpontú történetek bármelyik csemetével megtörténhetnek. Szótagról szótagra lépve pillanthatunk be a testvérpár, Borka és Bence hétköznapjaiba, Dedi és Bokor mama páratlan birodalmába.

870 Ft

Leírás

A bájos, gyerekközpontú történetek bármelyik csemetével megtörténhetnek. Szótagról szótagra lépve pillanthatunk be a testvérpár, Borka és Bence hétköznapjaiba, Dedi és Bokor mama páratlan birodalmába. Olvasói viszajelzés:
„Csenge nagyon nagy lelkesedéssel veszi elő a füzeteket. Van olyan, hogy magától mondja hogy vegyük elő, de ha én dobom fel az ötletet, akkor is szívesen végigmondja elejétől a végéig, és gyorsan tud tanulni belőle. Szerintem szuper hatékony, főleg mert sikerélmény számára, amivel az önbecsülése is nő.” M. Írisz
A kiadvány sorozat olyan gyerekek számára készült, akik nem tudnak vagy rosszul tudnak olvasni, szótagolni. Részei fokozatosan épülnek fel, és a betűktől elvezetik a kicsiket a folyamatos mesékig. Játékos fejlesztő anyagnak szánjuk, amivel a gyerek saját érdeklődése szerint tud haladni. A szülő természetesen inspirálhatja az olvasásra, segíthet neki, de nem tankönyvnek készült. Azaz hagyjuk a gyereket játszani, szórakozni vele, és válaszoljuk meg a kérdéseit, amelyek közben felmerülnek. Reméljük, hozzájárulunk ahhoz, hogy gyermeke örömmel fedezze fel az olvasás varázslatos világát.

Ez a kötet már összefüggő szövegeket tartalmaz, a mondatok a legegyszerűbb, leggyakrabban használt szavakból állnak, hogy könnyen, gyorsan, magabiztosan olvashasson csemeténk.

További információk

Szerző

Dedi Mama

Illusztrátor

Ladislav Szolik

Kiadás éve

2019

Oldalszám

28

Méret

A5 148 x 210 mm

Borító típusa

Puhatáblás