Szóvarázs 02. Barátaim a szavak

Szótagoljunk együtt, közben kövessük ujjunkkal a mini-mesék történetét. A ritmikus, jó dinamikájú, játékos mon­datok felett egyszerű rajzocskák szemléltetik, mit rejtenek a szavak.

870 Ft

Leírás

Szótagoljunk együtt, közben kövessük ujjunkkal a mini-mesék történetét. A ritmikus, jó dinamikájú, játékos mon­datok felett egyszerű rajzocskák szemléltetik, mit rejtenek a szavak. Olvasói viszajelzés:
„Nagyon könnyű volt lekötni vele a kislányt. Élvezte a betűk­kel ismerkedést, és sok sikerélménye lett belőle. Elég hamar már egyedül próbálta összerakni a betűket, és kiokoskodni a szavakat. Amikor ez sikerült, boldogan ragyogott az arcocskája.” T. Judit
A kiadvány sorozat olyan gyerekek számára készült, akik nem tudnak vagy rosszul tudnak olvasni, szótagolni. Részei fokozatosan épülnek fel, és a betűktől elvezetik a kicsiket a folyamatos mesékig. Játékos fejlesztő anyagnak szánjuk, amivel a gyerek saját érdeklődése szerint tud haladni. A szülő természetesen inspirálhatja az olvasásra, segíthet neki, de nem tankönyvnek készült. Azaz hagyjuk a gyereket játszani, szórakozni vele, és válaszoljuk meg a kérdéseit, amelyek közben felmerülnek. Reméljük, hozzájárulunk ahhoz, hogy gyermeke örömmel fedezze fel az olvasás varázslatos világát.

Ez a kötet a Szóvarázs sorozat egyik leghasznosabb része, 90 illusztrációt tartalmaz, melyek lefedik a szövegek tartalmát. 90 egyszerű szavakból álló mondat, mely kifejezetten a szótagolást segíti elő, olvasás tanuláshoz, korrepetáláshoz is kifejezetten ajánlott.

További információk

Szerző

Dedi Mama

Illusztrátor

Ladislav Szolik

Kiadás éve

2019

Oldalszám

48

Méret

A5 148 x 210 mm

Borító típusa

Puhatáblás