Szóvarázs 01. Barátaim a betűk

A kiadvány sorozat olyan gyerekek számára készült, akik nem tudnak vagy rosszul tudnak olvasni, szótagolni. Részei fokozatosan épülnek fel, és a betűktől elvezetik a kicsiket a folyamatos mesékig. Napi tíz perc együtt a Betűvarázs sorozat füzeteivel ÉS MEGNYÍLIK ELŐTTE EGY ELFELEDETT VILÁG.

870 Ft

Leírás

A kiadvány sorozat olyan gyerekek számára készült, akik nem tudnak vagy rosszul tudnak olvasni, szótagolni. Részei fokozatosan épülnek fel, és a betűktől elvezetik a kicsiket a folyamatos mesékig. Játékos fejlesztő anyagnak szánjuk, amivel a gyerek saját érdeklődése szerint tud haladni. A szülő természetesen inspirálhatja az olvasásra, segíthet neki, de nem tankönyvnek készült. Azaz hagyjuk a gyereket játszani, szórakozni vele, és válaszoljuk meg a kérdéseit, amelyek közben felmerülnek. Reméljük, hozzájárulunk ahhoz, hogy gyermeke örömmel fedezze fel az olvasás varázslatos világát.

Ennek az első füzetnek a feladata, hogy megismertesse a gyermeket a nagy betűkkel. A betűket hamar felismeri a hozzájuk tartozó illusztrációkról, így jelentéstartalmat kapnak, ezáltal könnyen meg tudja jegyezni azokat. Ebben a füzetben a betűk írását is hatékonyan gyakorolhatja a csemete a pontokkal előrajzolt segítséggel.

További információk

Szerző

Dedi Mama

Illusztrátor

Ladislav Szolik

Kiadás éve

2019

Oldalszám

40

Méret

A5 148 x 210 mm

Borító típusa

Puhatáblás

Névre szóló

Igen, Nem