Selected:

Nyárfi

690 Ft

Nyárfi

Szívet melengető történet értékes pillanatokat kereső gyerekeknek, felnőtteknek

690 Ft

Leírás

Megható történet gyerekeknek és felnőtteknek, 8-80 éves korig egy falevélről, aki felfedezi a világot. Lebilincselő esti mese vagy könnyű vasárnapi olvasmány – csak rajtad múlik, hogy hány mélységet lelsz a fabulában!

“Egy falevél nem a szél ritmusára mozgott, hanem önállóan ficánkolt. Ő Nyárfi, a kislevél, aki jobban meg akarta ismerni a világot, de csak egy helyben maradhatott a fa ágán lógva. Ám egy szép napon a szellő leszakította a fáról…

Bizonytalanságát legyőzve élvezte, ahogy lebeg.
– Nyáranya, Nyáranya szállok! – örvendezett. Nyár-anya meglepődve pillantott rá.
– Leszakadtál Nyárfi? Nyárfi, hová mész? – kiáltott utána.
– Megyek felfedezni a nagyvilágot; a szívem azt súgja, mennem kell!!!
Még visszatekintett anyjára, és búcsút intett neki.

Vidám volt, de kicsit bús is, mert nagyon szerette Nyáranyát. Nézte, ahogy biztatóan mosolyog, és ez elűzte szomorúságát. Bátran indult neki útjának.

LESZAKADTAM A FÁRÓL, VÁRNAK A KALANDOK!

Egy ideig csak a közelben repítette a szél, a jól ismert táj fölött köröztek, aztán egyre távolabb és távolabb merészkedtek. Nyárfi elámult a sok látnivalón.”

Nyárfi történetében az az igazán különleges, hogy mindenkinek mást jelent: olvasása (vagy hallgatása) nem csupán szórakozás, hanem különleges önismereti kirándulás is egyben. A gyerekeknek egy kalandos mese, a felnőtteknek egy misztikus, spirituális tanítás. Egy délután alatt elolvasható, de újra és újra elővehető elbeszélés, ami minden alkalommal más értelmet fog kapni.

Értékes pillanatokra éhes gyermekeknek és felnőtteknek ajánljuk!

  • Minden füzetünk környezetbarát, 100%-ban újrahasznosított, kiváló minőségű papírra nyomtatjuk, hogy sokáig élvezhesd a mese varázsát!
  • Minden füzetünkre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk – ha nem tetszik, csak szólj és visszaadjuk az árát!

További információk

Szerző

Soltész Bernadett

Illusztrátor:

Hajnal Hédi

Kiadás éve:

2019

Oldalszám:

28

Méret:

148mm x 210 mm

Close Menu
×
×

Cart