Barion Pixel
↓ 15%

Helyes mesék sorozat

Bagoj vagy bagoly? Muszáj vagy muszály? Mindig vagy mindíg? A helyesírás sokszor még a felnőtteknek is fejtörést okoz, hát még a kicsiknek, akiknek annyi mindenre kell figyelni írás közben: a betűk kunkorodására, a vonalak betartására, a szavak jelentésére…

A Helyes mesék egy különleges fejlesztő sorozat, amivel a gyerekek játékosan, szórakozva tanulhatják meg a helyesírást, hogy soha ne legyen kérdés, melyiket válasszák a fenti párok közül.

 

 

3 360 Ft

„Én vagyok a Vers Elek,
Neked írok verseket;
olvasgasd, ha gondolod,
vagy akár le is írhatod.
Adok hozzá rajzokat,
nem keveset, jó sokat.
Fejezd be a rajzokat,
és kacagj közben nagyokat!”

– ezzel kezdődik a sorozat első kötete, ahol egyszerű, könnyen megjegyezhető szövegeken keresztül ismerkedhetnek meg az alapokkal a gyerekek. A 4, egymásra épülő füzet első két kötetében versek, második két kötetében rövid történetek vannak, amiket maguktól is szívesen elolvasnak a gyerekek. A vicces sztorik lekötik őket, tudni szeretnék a végét, így nem akarják majd félbehagyni a feladatokat!

A kritikus részeket, gyakran elrontott betűket pirossal jelöltük, így a gyerkőc mindig tudja, hol kell jobban odafigyelni, és egyszerre 2 módon is rögzül a helyes szókép: vizuálisan (emlékszik rá, hogy piros volt) és motorikusan („benne lesz a kezében” a mozdulat.)

A helyesírás mellett az írásképet is fejleszti, az első két füzet még a kicsiknek való, 3 vonalas füzet, a második kettő pedig a nagyobbaknak való, segédvonalak nélküli füzet.

Ezekben a füzetekben az a legjobb, hogy nem csak írni lehet: olvasni, mondókázni, rajzolni, színezni is, így még szórakoztatóbb a tanulás!

„A mókás versek másolása közben már az 2. osztályos gyerekek is megtapasztalják, hogy a szépírás és a helyesírás gyakorlása örömteli élmény is lehet! Ráadásul közben a szókincsük is gyarapodik.
A gyakorlófüzetben található kiegészítendő és kiszínezhető rajzok pedig kiválóan fejlesztik a figyelmet és a koncentrációt.”

Májer Ágnes, magyar nyelv és irodalom szakos tanár, meseterápiás szakember

A Helyes mesék sorozat füzeteit 100% újrahasznosított papírból készítjük, hogy megóvjuk a Földet gyermekeinknek, unokáinknak és az ő gyermekiknek és unokáiknak is.

 

Tanulást segítő füzeteinket pedagógusok, iskolák, oktatási és fejlesztési intézmények kedvezményes áron vehetik meg, a részletekért írj egy emailt az info@beturengeteg.hu címre, és segítünk!

 

1. Vers Elek – Betűs versek

2. Csacska rímek:

3. Oda se neki!

4. Legjobb a barátok között:

Szerző

Dedi Mama

Illusztrátor

Hajnal Hédi

Kiadás éve

2021

Oldalszám

24

Méret

A5 148 x 210 mm

5000 Ft. feletti rendelés esetén:

10% kedvezményt ÉS AJÁNDÉK háztartási naplót adunk!

Használd a kuponkódot rendelés leadása előtt:
AJANDEK10