3 db mandala színező egyben

3 db mandala színező, melyek egyenként 35 db csodálatos kifesthető mandalát tartalmaznak. Rendeld meg most a 3 kötetet egyben, 30% kedvezménnyel csak 1239 Ft-ért!

1. Szerelemhozó mandala színező
2. Stresszoldó mandala színező
3. Pénzhozó mandala színező

 

1 239 Ft

3 db mandala színező, melyek egyenként 35 db csodálatos kifesthető mandalát tartalmaznak. Rendeld meg most a 3 kötetet egyben, 30% kedvezménnyel csak 1239 Ft-ért!

  1. Szerelemhozó mandala színező, melyben a mandalák központi eleme a szív. Kifestésük segíthet bevonzani a igaz szerelmet. Rád találhat az igaz szerelem? Megtalálhatod igazi párodat, aki bearanyozza napjaidat és szeretetben, boldogságban élhettek együtt? Ezeknek a mandaláknak a színezése megfelelő színválasztásokkal a hűség, a tiszta szerelem, a vágy és a szenvedély energiáit adhatják át számodra. 35 db mandala + 35 csodálatos szerelmes idézet, A5 méretű füzet.
  2. Stresszoldó mandala színező. A mandalaszínezés a belső egyensúly, harmónia, a lelki egészségünk megteremtésére képes. A stesszoldó mandala színező által önmagunk, érzéseink kifejezése válik könnyebbé, a színezésük, kifestésük ezáltal tud bennünket csodálatosan megnyugtatni. A mandaláknak kiváló terápiás hatásuk van, önbizalommal, jókedvvel és tenni akarással töltenek fel. A hétköznapok kudarcai, feszültségei színezés közben fokozatosan feloldódnak. Közepes nehézségi szintű mandalákat válogattunk össze, melyekkel gyermekek is bátran próbálkozhatnak. Színezz és lásd meg magadban is a csodát!
   35 db kiszínezhető mandala, 35 oldalon,A5 méretű füzetben.
  3.  Pénzhozó mandala színező. Elkerült eddig a szerencse, szükséged lenne egy kis extra pénzre? Álmodozol valamiről, amire most még nincs meg a kereted? A pénz bevonzására próbáld ki e mandalák színezését, közben koncentrálj az összegre vagy a célra, amire költenéd! Megfelelő színválasztásokkal öledbe pottyanhat végre a szerencse! Színezz és láss csodát! 35 db mandala, A5 méretű füzetben.

 

  Minden kiadványunk kiváló minőségű hófehér, újrahasznosított GREEN papírból készül, melyen nem üt át a tinta.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3 db mandala színező egyben” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

5000 Ft. feletti rendelés esetén:

10% kedvezményt ÉS AJÁNDÉK háztartási naplót adunk!

Használd a kuponkódot rendelés leadása előtt:
AJANDEK10