Barion Pixel

Szóvarázs fejlesztő füzetek

Gyermeked lassan halad az olvasással, és nincs is túl sok kedve hozzá?

Vagy épp ellenkezőleg – már óvodás korban szeretne megismerkedni a betűkkel?

A gyerek nem akar olvasni, tanulni

A Szóvarázs sorozat egy játékos fejlesztő füzetcsalád, ami bevezeti gyermekedet a betűk, szavak, mesék és versek csodálatos világába.

betűk

Ismerkedés a betűkkel = jó játék

Csak nagybetűk, hagyományos szótagolás, több, mint 200 illusztráció. A gyermek gyorsan rájön, milyen szuper móka az olvasás!

tanítónéni

Tanárok, szülők bevonásával

A Szóvarázs sorozat készítésekor maximálisan figyeltünk az igényekre, több, mint 30 gyermeken teszteltük, tanári és szülői segítséggel fejlesztettük.

sikerélmény

Azonnali sikerélmény

A füzetek egymásra épülnek, így a betűk megismerésétől a gyermek észrevétlenül eljut a mesék olvasásáig. A 4. füzetben már egyedül el tud olvasni egy mesét!​

környezetbarát füzetek

Prémium, környezetbarát minőség​

A füzetek újrahasznosított, hófehér papírral készülnek, lekerekített sarkokkal, cseppálló borítóval, hogy a csemeték bátran használhassák.​

Az 5 kötet ára most 20% kedvezménnyel csak 3480 Ft!

Szóvarázs sorozat

Rendeld meg mind az 5 füzetet és...

olvasás tanító füzetek

Az 5 kötet ára most csak 3480 Ft!

A csomag tartalma:

  • A BETŰK – A gyermek játékosan, fogalmakhoz kapcsolva megismerkedik a nyomtatott nagybetűkkel. 
  • BARÁTAIM A SZAVAK – Szótagoljuk együtt az egyszerű mondatocskákat!
  • BARÁTAIM A MONDATOK – Borka és Bence hétköznapjairól szólnak a szótagolva írt, gyerekközpontú történetek. 
  • BARÁTAIM A MESÉK – Már egész meséket tartalmazó kötet. Hatalmas élmény a gyermeknek, amikor egyedül kiolvas egy egész mesekönyvet!
  • BARÁTAIM A VERSEK – Mókás, remekül skandálható versikék vidám rajzokkal, könnyű levezető rész, amit már jókedvűen, könnyedén olvas a csemete.

Mindez most csak 3480 Ft!

[slide-anything id="1099"]
A gyerek imád olvasni, tanulni

A Szóvarázzsal sikerülni fog!

A SZÓVARÁZS lépésről-lépésre szeretteti meg gyermekedet az olvasás élményével.

Az iskolai monoton másolás, betűrajzolás, küzdelmes olvasás tanulása helyett az olvasás értelmével, a letehetetlen könyvek élményével és a fantázia birodalmának izgalmával ajándékozza meg gyermekedet.

A füzetek használatával fokozatosan nőhet a gyermek önbizalma, magabiztosságot ad neki, ami jól jön az iskolában is!

Olvasóink véleménye

fejlesztő füzetek gyerekeknek

Szeretnéd, ha gyermeked művelt, értő felnőtté cseperedne?

A SZÓVARÁZS meghozza a kedvét az olvasáshoz!

Szeretnéd, ha már kiskorától elbűvölné a mesék fantáziavilága?

Rendeld meg a Szóvarázs sorozat mind az 5 füzetét és könnyítsd meg neki az első iskolaévet!

Az 5 kötet ára most csak 3480 Ft!

Gyakran ismételt kérdések

Nincs két egyforma gyermek: mindenkit más érdekel, más tempóban halad, mással lehet felkelteni az érdeklődését.

Sajnos jelenleg az iskolákban nincs arra idő, hogy minden gyerekkel a saját igényei szerint foglalkozzanak. A tömegekre kitalált oktatási módszer sokszor csak elveszi a kedvüket az olvasástól – ezáltal később az iskolában és a munkaerőpiacon is problémáik lehetnek. A szakértők szerint a középiskolát végzett tanulók negyede funkcionális analfabéta,  hiába tudnak olvasni, közben elkalandoznak és nem tudják azt értelmezni. Ennek következményeképpen nehézségeik lehetnek a tanulással, rosszak lehetnek a jegyeik, örökös félelem és alacsony önbecsülés alakulhat ki, ami rossz magatartáshoz vagy zárkózottsághoz vezethet. 

Felnőttként, kamaszként, nehezebb lehet a VALÓDI társas kapcsolatok kialakítása.

A SZÓVARÁZS sorozat elsődleges célja, hogy már az első lépéseknél sikerélményt adjon, ezáltal megszerettesse az olvasást, és megelőzze a jövőbeli problémákat.

Nem, ugyanis a SZÓVARÁZS sorozatban csak a nagy, nyomtatott betűkkel foglalkozunk. Ez arra elég, hogy bevezessük a gyerekeket az olvasás világába és megszeressük velük a könyveket – de az iskolában bőven lesz még tanulnivaló!

Mivel ez egy játékos fejlesztő füzetcsalád, ezért nincs olyan, hogy kell – semmi nem kötelező, minden csak móka és kacagás! Átlagosan napi 10-15 perc gyakorlás elég ahhoz, hogy a gyermeked magabiztosan boldoguljon a betűk világában, de könnyen lehet, hogy annyira elmélyül a füzetben, hogy sokkal-sokkal több időt tölt vele…:)

Amikortól a gyerkőcöt elkezdi érdekelni a betűk világa. Ez lehet nagycsoportos óvodás, vagy kisiskolás. Különösen ajánljuk abban az esetben, ha az iskolában már elkezdett olvasni tanulni, de nem olyan tempóban halad, ahogy kellene. Ne hagyd, hogy a kudarc elvegye a kedvét: segíts neki, hogy a sikerélmények által megszeresse az olvasást!

Pedagógusok, szülők, sőt, gyermekek bevonásával készítettük el a füzeteket, így a szakmai szempontokat a „célcsoport“ igényeire tudtuk szabni.

5000 Ft. feletti rendelés esetén:

10% kedvezményt ÉS AJÁNDÉK háztartási naplót adunk!

Használd a kuponkódot rendelés leadása előtt:
AJANDEK10