Barion Pixel

Hód Karcsi kalandjai sorozat

SZÓRAKOZTATÓ ÉS TANULSÁGOS olvasnivalót keresel gyermeked számára?

Szeretnéd ha JÁTSZVA TANULNA és nem neked kellene mindig ugyanazokat szajkózni?

hód karcsi sorozat gyerekeknek logó
Hód Karcsi fejlesztő könyvsorozat gyerekeknek

A Hód Karcsi sorozat egy játékos, fejlesztő füzet család, ami a szórakozás mellett megtanítja neki az együttélés szabályait – és segít, hogy jókat beszélgessetek!

sikerélmény

Minőség időtöltés

Valós, életszerű problémaköröket dolgoznak fel a mesék, párhuzamba állítva a főszereplőket Hód Karcsi tanulságos élethelyzeteivel.

tanítónéni

Tanárok, szülők bevonásával

A Hód Karcsi sorozatot pedagógusok, szülők, gyermekek bevonásával készítettük, maximálisan odafigyelve az igényekre. Már készül a következő 5 rész is!

betűk

Olvasás = közös élmény

A füzetet nem csak olvasni lehet: színezni, rajzolni, beszélgetni is kiváló, hiszen rendszeresen talál benne olyan kérdéseket a gyerkőc, amiket megvitathat a szülőkkel, nagyszülőkkel.

környezetbarát füzetek

Prémium minőség​

A füzetek lekerekített sarkokkal, cseppálló borítóval készülnek, hogy a csemeték bátran használhassák.​

Az első 5 kötet ára most csak 2760 Ft!

A füzetet nem csak olvasni lehet: színezni, rajzolni, beszélgetni is kiváló, hiszen rendszeresen talál benne olyan kérdéseket a gyerkőc, amiket megvitathat a szülőkkel, nagyszülőkkel. Az olvasás így igazán közösségi élménnyé válik és minőségi időt tölthettek el együtt!

A meséken keresztül a gyerek megérti és megtanulja, miért fontos például

Borka és Bence

Hód Karcsira hallgatnak a gyerekek. A mesés környezetbe bújtatott tanulságokat sokkal hamarabb elfogadják, mintha mi, szülők szajkózzuk unos-untalan, hogy feküdj-le-időben, mosd-meg-a-fogad-evés-után, ne-egyél-annyi-tortát-mert-fájni-fog-a-hasad.

Rendeld meg egyben mind az 5 füzetet és...

EQ fejlesztő füzetek
[slide-anything id="1300"]
Szülő gyermek kapcsolat, boldog gyerek, boldog anyuka

Hogyan kell beszélgetni?

– Mi volt ma az óvodában/iskolában?
– Semmi.
– Na, egy kicsit bővebben?
– Semmi érdekes.

Nálatok is gyakoriak az ilyen párbeszédek? Alig tudod kiszedni a gyerekből, hogy milyen napja volt? A Hód Karcsi sorozat segít megalapozni, fenntartani a szülő-gyermek, illetve a nagyszülő-gyermek kapcsolatot és a mindennapi kommunikációt. Segítségével megismerhetitek egymás gondolatait, megbeszélhetitek a világ dolgait. Ezek nem csupán szórakoztató füzetecskék: segít szóba elegyedni, hogy a „semmi” helyett igazi eszmecserét folytathassatok.

Olvasóink véleménye

olvasnivaló gyerekeknek

Napi tíz perc együtt HÓD KARCSI sorozat füzeteivel, és megnyílik előttetek a világ

Szeretnéd, ha mindig, mindent meg tudnátok beszélni?

A HÓD KARCSI sorozat meghozza a kedvét a traccsoláshoz!

Az első 5 kötet ára most csak 2760 Ft!

Gyakran ismételt kérdések

A foglalkoztató füzetek nem csak a szabályokat mondják el, hanem meg is magyarázzák azokat, méghozzá a gyermekek számára a legérthetőbb formátumban: mesébe csomagolva. Így megértik a társadalmi együttélés, vagy akár az egészséges életmód miértjeit, és sokkal könnyebb lesz nekik szót fogadni – sőt, már szólnod sem kell érte.

A füzeteket óvodásoknak, kisiskolásoknak terveztük. Te is felolvashatod esténként, vagy a gyerkőc maga is elolvashatja, ha már ismeri a betűket – az egyszerű nyelvezetnek és a nagyméretű betűtípusnak köszönhetően könnyedén elboldogul majd vele, és hamar sikerélményt szerez.

A füzetekben kérdéseket is találtok, ami a közös beszélgetések elindítója lehet, és színezőket is, így a gyerkőc sokáig lefoglalhatja magát velük.

Pedagógusok, szülők, sőt, gyermekek bevonásával készítettük el a füzeteket, így a szakmai szempontokat (vagyis a fontos tanulságokat) a „célcsoport“ igényeinek megfelelően tudjuk tálalni.

Hód Karcsi kalandjai EQ fejlesztő sorozat óvodásoknak

Szeretnéd, ha a gyermeked játszva sajátítaná el a legfontosabb „szabályokat“? Szeretnéd, ha szórakozva tanulna?

Az első 5 kötet ára most csak 2760 Ft!

5000 Ft. feletti rendelés esetén:

10% kedvezményt ÉS AJÁNDÉK háztartási naplót adunk!

Használd a kuponkódot rendelés leadása előtt:
AJANDEK10