SZÓRAKOZTATÓ ÉS TANULSÁGOS olvasnivalót keresel gyermeked számára?

Szeretnéd ha JÁTSZVA TANULNA és nem neked kellene mindig ugyanazokat szajkózni?

hód karcsi sorozat gyerekeknek logó
Hód Karcsi fejlesztő könyvsorozat gyerekeknek

A Hód Karcsi sorozat egy játékos, fejlesztő füzet család, ami a szórakozás mellett megtanítja neki az együttélés szabályait – és segít, hogy jókat beszélgessetek!

sikerélmény

Minőség időtöltés

Valós, életszerű problémaköröket dolgoznak fel a mesék, párhuzamba állítva a főszereplőket Hód Karcsi tanulságos élethelyzeteivel.

tanítónéni

Tanárok, szülők bevonásával

A Hód Karcsi sorozatot pedagógusok, szülők, gyermekek bevonásával készítettük, maximálisan odafigyelve az igényekre. Már készül a következő 5 rész is!

betűk

Olvasás = közös élmény

A füzetet nem csak olvasni lehet: színezni, rajzolni, beszélgetni is kiváló, hiszen rendszeresen talál benne olyan kérdéseket a gyerkőc, amiket megvitathat a szülőkkel, nagyszülőkkel.

környezetbarát füzetek

Prémium minőség​

A füzetek lekerekített sarkokkal, cseppálló borítóval készülnek, hogy a csemeték bátran használhassák.​

Az első 5 kötet ára most csak 2760 Ft!

A füzetet nem csak olvasni lehet: színezni, rajzolni, beszélgetni is kiváló, hiszen rendszeresen talál benne olyan kérdéseket a gyerkőc, amiket megvitathat a szülőkkel, nagyszülőkkel. Az olvasás így igazán közösségi élménnyé válik és minőségi időt tölthettek el együtt!

A meséken keresztül a gyerek megérti és megtanulja, miért fontos például

Borka és Bence

Hód Karcsira hallgatnak a gyerekek. A mesés környezetbe bújtatott tanulságokat sokkal hamarabb elfogadják, mintha mi, szülők szajkózzuk unos-untalan, hogy feküdj-le-időben, mosd-meg-a-fogad-evés-után, ne-egyél-annyi-tortát-mert-fájni-fog-a-hasad.

Rendeld meg egyben mind az 5 füzetet és...

EQ fejlesztő füzetek
Szülő gyermek kapcsolat, boldog gyerek, boldog anyuka

Hogyan kell beszélgetni?

– Mi volt ma az óvodában/iskolában?
– Semmi.
– Na, egy kicsit bővebben?
– Semmi érdekes.

Nálatok is gyakoriak az ilyen párbeszédek? Alig tudod kiszedni a gyerekből, hogy milyen napja volt? A Hód Karcsi sorozat segít megalapozni, fenntartani a szülő-gyermek, illetve a nagyszülő-gyermek kapcsolatot és a mindennapi kommunikációt. Segítségével megismerhetitek egymás gondolatait, megbeszélhetitek a világ dolgait. Ezek nem csupán szórakoztató füzetecskék: segít szóba elegyedni, hogy a „semmi” helyett igazi eszmecserét folytathassatok.

Olvasóink véleménye

olvasnivaló gyerekeknek

Napi tíz perc együtt HÓD KARCSI sorozat füzeteivel, és megnyílik előttetek a világ

Szeretnéd, ha mindig, mindent meg tudnátok beszélni?

A HÓD KARCSI sorozat meghozza a kedvét a traccsoláshoz!

Az első 5 kötet ára most csak 2760 Ft!

Gyakran ismételt kérdések

A foglalkoztató füzetek nem csak a szabályokat mondják el, hanem meg is magyarázzák azokat, méghozzá a gyermekek számára a legérthetőbb formátumban: mesébe csomagolva. Így megértik a társadalmi együttélés, vagy akár az egészséges életmód miértjeit, és sokkal könnyebb lesz nekik szót fogadni – sőt, már szólnod sem kell érte.

A füzeteket óvodásoknak, kisiskolásoknak terveztük. Te is felolvashatod esténként, vagy a gyerkőc maga is elolvashatja, ha már ismeri a betűket – az egyszerű nyelvezetnek és a nagyméretű betűtípusnak köszönhetően könnyedén elboldogul majd vele, és hamar sikerélményt szerez.

A füzetekben kérdéseket is találtok, ami a közös beszélgetések elindítója lehet, és színezőket is, így a gyerkőc sokáig lefoglalhatja magát velük.

Pedagógusok, szülők, sőt, gyermekek bevonásával készítettük el a füzeteket, így a szakmai szempontokat (vagyis a fontos tanulságokat) a „célcsoport“ igényeinek megfelelően tudjuk tálalni.

Hód Karcsi kalandjai EQ fejlesztő sorozat óvodásoknak

Szeretnéd, ha a gyermeked játszva sajátítaná el a legfontosabb „szabályokat“? Szeretnéd, ha szórakozva tanulna?

Az első 5 kötet ára most csak 2760 Ft!