Barion Pixel

Fontos elfoglaltság iskolakezdés előtt

A nyár a (jól megérdemelt) pihenés ideje: a nyaralásé, a játéké, a táborozásé, szabadtéri sportoké, a kirándulásé és persze a kellemes otthoni kikapcsolódásé.

Egy szülő könnyen bizonytalanságba kerülhet ebben az időszakban. Az esze és tapasztalata azt súgja, hogy bizony jó lenne legalább augusztusban kicsit ráhangolódni már az iskolára, a tanulásra. Tudjuk, hogy kínszenvedés a visszatérés szeptemberben, ha egyik napról a másikra történik. Rosszabb az idő, korábban kell kelni, a szabadfoglalkozás helyett már tanórákra kell járni, megülni egy helyen, odafigyelni… minden egyes hétköznap. Mi sem vagyunk oda a nyaralás utáni hétfőért, még ha szeretjük is a munkánkat és hiányoznak a kollégáink.

De a szíve azt súgja, hogy mégiscsak egyszer gyerek a gyerek, eleget dolgozik az egész tanévben, hagy élvezhesse már ki a teljes nyári szünetet, és nem szeretné zargatni még a tanulással és az iskolai dolgokkal.

Mi mindkettővel maximálisan egyetértünk! Kell a ráhangolódás és kell a nyári szünet is.

Mi lenne, ha a kettő egyszerre meg tudna valósulni?

Tanul egy kicsit, visszarázódik kicsit, foglalkozik már az iskolai dolgokkal, fejlődik, DE nem érzi azt nyűgnek, kötelességnek, hanem sokkal inkább játéknak és szórakozásnak.

Oké, de ez hogy lehetséges?

A Szóvarázs olvasást és szövegértést fejlesztő füzetekkel és videókkal!

De miért pont a szövegértés?

Mert az mindennek az alapja! Ha a gyermek nem tudja pontosan értelmezni az írott szöveget, egyre nehezebbé és nehezebbé fog válni számára a tanulás. Hiszen a tananyag is írott szöveg! És így előbb vagy utóbb – hacsak nincs kifejezetten jó pedagógusa az adott tárgyakban – gyengülni fog a teljesítménye minden egyes tantárgyban.

Ne várjuk ezt meg! Ráadásul még van egy teljes hónapunk a nyárból!

Mindezeken túl a Szóvarázs füzetek és kisvideók nem kívánnak folyamatos szülői jelenlétet és figyelmet. A gyermek jól elvan, játszik, szórakozik, élményeket gyűjt, és MINDEKÖZBEN fejlődik. Mi kell még?

Szerezze meg és vágjanak bele mielőbb! Ne csússzanak le a nyárról!

Barátom az olvasás
Játékos
megoldás, gyermeke olvasási nehézségeire,
fejlessze játékosan képességeit.

Kapcsolódó cikkeink

5000 Ft. feletti rendelés esetén:

10% kedvezményt ÉS AJÁNDÉK háztartási naplót adunk!

Használd a kuponkódot rendelés leadása előtt:
AJANDEK10